Pech onderweg - Nieuws
Ga naar de inhoud

Pech onderweg

Hellas Travel Designers Offroad Reizen Griekenland
Gepubliceerd door Rene Konijnenberg in algemeen · woensdag 08 feb 2023
Tags: #pechhulp
Pech onderweg

In al die jaren dat wij met groepen reizen door Griekenland, hebben wij nooit echt grote problemen ondervonden. Ooit eens Disco waarvan de automaat aan het begin van de reis niets meer deed door een overblasting. Al bezig zijnde met het regelen van een vervangende bak die uit Thessaloniki moest komen, wist een plaatselijke monteur vlakbij Patras het probleem te verhelpen door de automaat te spoelen. Vij de lunch waren ze alweer aangesloten bij de groep. Dan alleen de gebruikelijke lekke banden, een rubber van een schokbreker, een versnellingsbakpook die uitgehaakt was. Niets om echt wakker van te liggen.

In Griekenland kom je niet snel voor onoverkomelijke problemen te staan en kun je heel veel ter plaatse laten repareren. De uitdaging is vaak het vinden van de juiste onderdelen. Maar als je geluk bij een ongeluk hebt, dan kan een courier de onderdelen voor je gaan ophalen als het binnen redelijke afstand is van een echt grote stad zoals Patras of Athene.

Maar heb je een Land Rover specifiek probleem, dan gaat het lastig worden. De Land Rover garages zitten in Athene maar ook daar het grote probleem van de onderdelen. Als je pech hebt moeten die uit het buitenland komen en dan ben je al snel 4 tot 5 dagen verder. En anders worden er gebruikte onderdelen genomen voor de reparatie. En echte vakgarages met kennis van Land Rover op het niveau van Bas4Cars, die zijn op 1 hand te tellen in Griekenland.

Tips,
Overbodig om te zeggen maar zorg dat je een repatrieringsverzekering hebt met pechservice.
Heb je een bergingsbedrijf nodig dan kun je zoeken in google op: Οδική Βοήθεια
Ben je onderweg en je hebt hulp nodig, dan kun je ons altijd bellen.


© 2024 Rene Konijnenberg - WebSite X5 | Cookie Policy
Copyright © 2020 Rene Konijnenberg / WebSite X5
Terug naar de inhoud