Rene Konijnenberg - onbezorgd offroadreizen door Griekenland
Ga naar de inhoud

About

Κάθε υπέροχο ταξίδι ξεκινά με ένα πρώτο βήμα
PLAN
Tot in de details ontwikkelen van hotel en wildcamp reizen
DO
Om iedereen een onbezorgde reis te bieden
CHECK
Iedere dag volop onbekend Griekenland laten beleven
ACT
De basis: jarenlange kennis en ervaring van Griekenland
sinds 1994 voetsporen in Griekenland
Land Rover Defender Td5, 110 Hardtop
Reizen is mijn passie
Uitgebouwd als semi camper met een zonnepaneel, zoetwatertank van 70 liter, 80 liter koel/vries kist, 270° awning, bbq, gas en alles wat verder nodig is om het reizen aangenaam te maken en om groepen te begeleiden.
René
Reizen is mijn passie
"Een dag niet gelachen is een dag niet geleefd"
(Charlie Chaplin 1898-1997)

Al 14 jaar uitdagingen zien in het ontwikkelen van reizen en het begeleiden van reizen. Waarbij ik heel veel van Harrie Schouten heb kunnen en mogen leren.
Luuk
Luuk als reisbegeleider
Bouwjaar 1997; in zijn "normale" leven duikinstructeur bij Intro Dive in Tolo, een kustplaatsje op de Peloponnesos vlakbij Nafplio. In de zomer is het 7 dagen per week werken van 's ochtends vroeg tot 's avonds de laatste persluchtfles weer gevuld is. Dat aanpakken en het met mensen werken is een karaktereigenschap.
Koen
Koen als reisbegeleider
Bouwjaar 2000; Koen woont in Athene en is in zijn laatste maanden om de opleiding voor geluids- technicus af te ronden. Daarna ligt de wereld aan zijn voeten. Koen is in 2020 als maatje meegeweest en heeft deze zomer weer tijd, zin en gelegenheid om reizen te begeleiden.
Gythio, Lakonia

Filosoferend over waarom Griekenland?... een uitstekende baan, een leuk huis in de oude binnenstad van IJsselstein opgeven. Familie, vrienden achterlaten en 3000 kilometer verderop "am Arsch der Welt" in een vissersdorpje gaan zitten. Probeer je voor te stellen dat je in een sneltrein zit, waarbij alles snel gaat en aan je voorbij raast. Waar je af en toe een station aandoet dat we vakantie noemen. Gezond, een goed leven maar altijd onderweg en door de impact van gebeurtenissen beseffen dat er veel meer is.
Dan stel je voor.... in alle stilte 's ochtend vroeg op het strand met een spiegelgladde zee... het zand tussen je tenen voelend... een prachtig kleurenschouwspel van de opkomende zon van achter de bergen. Een traditioneel vissersbootje dat zijn netten binnenhaalt en de meeuwen die rondvliegen om iets mee te kunnen pikken van de vangst. Een innerlijke rust die je niet hoeft te creëren maar die gewoon aanwezig is, ondanks alle energie die je nodig hebt om een ander leven op te bouwen.
Partner bedrijf
In 2007 heb ik in Griekenland offroadreizen ontwikkeld en daarna samen met Harrie Schouten Reizen uit Gendt deze op de kaart gezet. Jaren waarin we beiden onze kwaliteiten ingezet hebben, om zonder te overdijven elke keer 100% tot ieders volle tevredenheid een uitstekende en uitzonderlijke reis neergezet. Een samenwerking die elkaar triggerd en nog vele jaren samen kunnen en mogen doen!
Reizen
Reizen zoals ik die ontwikkel zijn tot in detail samengesteld en hebben één doel: de deelnemer in alle facetten een onbezorgde reis aan te bieden. Daarbij kennen mijn reizen een rode draad: Cultuur, Natuur en Avontuur, iets dat vaak samengaat met een geweldige temperatuur.

HTD reizen zijn goed georganiseerde exclusieve reizen... exclusief in die zin dat je op plekken komt waar geen toerist ooit zal komen, waar je hooguit een schaapsherder met zijn kudde ontmoet en iedere bocht of top een nieuwe verrassing heeft. Exlusief omdat we met kleine groepen reizen van maximaal 7 voertuigen en 14 deelnemers. Exclusief omdat in Griekenland gevestigd zijn en geen andere 4x4 aanbieder met onze 28 jaar kennis en ervaring aan ons voorbij kan.

Kennis en ervaring projecten, zo kijk ik ook tegen het ontwikkelen, plannen, voorbereiden en uitvoeren van reizen aan. De Prince2 filosofie: het leveren van succesvolle projecten. Iedere reis die ik doe beschouw ik als een "project": het leveren van een succesvolle reis. Deze visie en vaardigheden, affiniteit met automatisering, technische opleiding bij de Koninklijke Marine, 23 jaar bij de politie in Utrecht, Harrie Schouten als leermeester en mijn jarenlange kennis en ervaring van Griekenland zorgt ervoor dat ik mijn passie kan uitvoeren: Reizen door Griekenland en deelnemers aan reizen meenemen op dit avontuur.

Hellas Travel Designers
De naam impliceert meer dan alleen offroad reizen en dat is precies wat ik voor ogen heb. Met een jarenlange kennis van het land, mijn achtergrond en de passie om te reizen door Griekenland het gaan ontwikkelen van:
 In 2024: Een All Inclusive Cultuurreis: in alle rust langs de vele bekende, beroemde plaatsen met eigen vervoer, exclusive huurauto's of een luxe kleinbus. Een reis met extra Griekse ingredienten, verblijven in bijzondere hotels en uiteraard reizen in een kleine groep.
 Een éénmalige hotelreis over de Poloponnesos in combinatie met Kreta (2023)
 Groepsreizen of individuele reizen op aanvraag en geheel naar wens van de opdrachtgever.
Het in de toekomst aanbieden van Routeboeken waarmee je in alle vrijheid en luxe geheel zelfstandig de hotel- of WildCamp reis kunt ondernemen wanneer je maar wil, met wie je maar wilt en met HTD op de achtergrond

Pakketprijzen
In de pakketprijzen zitten geen verborgen kosten of extra kosten waarmee rekening gehouden moet worden bij het plannen & voorbereiden van de reis. Andere reisaanbieders hebben misschien een lagere prijs maar wanneer u zelf nog de ferry moet betalen, dan kunt u al naar gelang het seizoen rekenen op een veel hogere prijs. Bij HTD bent "uit en thuis" in Ancona, Italië. Voor u als deelnemer komen enkel nog de overnachtingen tijdens de transfer van en naar Ancona in Italië, de brandstof kosten, het eten aan boord van de ferry, de persoonlijke uitgaven en de uitgaven voor de gezamelijke pot voor de drankjes tijdens de reis. U weet daarmee waar u aan toe bent als u een reis boekt bij HTD.


MOCHT U VRAGEN HEBBEN....
GEWOON EVEN BELLEN OF SCHRIJVEN
© 2021/2022 Rene Konijnenberg - WebSite X5 | Cookie Policy
Copyright © 2020 Rene Konijnenberg / WebSite X5
Hellas Travel Designers
Rene Konijnenberg
Tel: +30 69 8303 1886
Email: info@hellastraveldesigners.eu
Website: www.hellastraveldesigners.eu


Terug naar de inhoud