Rene Konijnenberg - onbezorgd offroadreizen door Griekenland
Ga naar de inhoud

About

Κάθε υπέροχο ταξίδι ξεκινά με ένα πρώτο βήμα
PLAN
Tot in de details ontwikkelen van hotel en wildcamp reizen
DO
Om iedereen een onbezorgde reis te bieden
CHECK
Iedere dag volop onbekend Griekenland laten beleven
ACT
De basis: jarenlange kennis en ervaring van Griekenland
sinds 1994 voetsporen in Griekenland
Land Rover Defender Td5, 110 Hardtop
Reizen is mijn passie
Uitgebouwd als semi camper met een zonnepaneel, zoetwatertank van 70 liter, 80 liter koel/vries kist, 270° awning, bbq, gas en alles wat verder nodig is om het reizen aangenaam te maken en om groepen te begeleiden.
René
Reizen is mijn passie
"Een dag niet gelachen is een dag niet geleefd"
(Charlie Chaplin 1898-1997)

Al 14 jaar uitdagingen zien in het ontwikkelen van reizen en het begeleiden van reizen. Waarbij ik heel veel van Harrie Schouten heb kunnen en mogen leren.
Luuk
Luuk als reisbegeleider
Bouwjaar 1997; in zijn "normale" leven duikinstructeur bij Intro Dive in Tolo, een kustplaatsje op de Peloponnesos vlakbij Nafplio. In de zomer is het 7 dagen per week werken van 's ochtends vroeg tot 's avonds de laatste persluchtfles weer gevuld is. Dat aanpakken en het met mensen werken is een karaktereigenschap.
Koen
Koen als reisbegeleider
Bouwjaar 2000; Koen woont in Athene en is in zijn laatste maanden om de opleiding voor geluids- technicus af te ronden. Daarna ligt de wereld aan zijn voeten. Koen is in 2020 als maatje meegeweest en heeft deze zomer weer tijd, zin en gelegenheid om reizen te begeleiden.
Gythio, Lakonia

Filosoferend over waarom Griekenland?... een uitstekende baan, een leuk huis in de oude binnenstad van IJsselstein opgeven. Familie, vrienden achterlaten en 3000 kilometer verderop "am Arsch der Welt" in een vissersdorpje gaan zitten. Probeer je voor te stellen dat je in een sneltrein zit, waarbij alles snel gaat en aan je voorbij raast. Waar je af en toe een station aandoet dat we vakantie noemen. Gezond, een goed leven maar altijd onderweg en door de impact van gebeurtenissen beseffen dat er veel meer is.
Dan stel je voor.... in alle stilte 's ochtend vroeg op het strand met een spiegelgladde zee... het zand tussen je tenen voelend... een prachtig kleurenschouwspel van de opkomende zon van achter de bergen. Een traditioneel vissersbootje dat zijn netten binnenhaalt en de meeuwen die rondvliegen om iets mee te kunnen pikken van de vangst. Een innerlijke rust die je niet hoeft te creëren maar die gewoon aanwezig is, ondanks alle energie, de vele uren die je nodig hebt om een ander leven op te bouwen.
Partner bedrijf
In 2007 heb ik in Griekenland offroadreizen ontwikkeld en daarna samen met Harrie Schouten Reizen uit Gendt deze op de kaart gezet. Jaren waarin we beiden onze kwaliteiten ingezet hebben, om zonder te overdijven elke keer 100% tot ieders volle tevredenheid een uitstekende en uitzonderlijke reis neergezet. Een samenwerking die elkaar triggerd en nog vele jaren samen kunnen en mogen doen!
Een combinatie van...
Ik merk dat er steeds meer reisorganisaties in Nederland en België reizen gaan aanbieden naar Griekenland. Dat geeft al aan dat anderen kennelijk ook van mening zijn dat Griekenland een bijzonder land is, een exclusieve bestemming. Iets dat ik al heel erg lang weet en ook zo dagelijks beleef met mijn woonplaats op de Peloponnesos.
Een beetje gezonde concurrentie maar de decennia lange brede kennis, ervaring en verbondenheid met Griekenland is niet in te halen.

Reizen zoals ik die ontwikkel zijn tot in detail samengesteld en hebben één doel: de deelnemers in alle facetten een onbezorgde reis aan te bieden en Griekenland laten leren kennen op een bijzondere manier. Daarbij kennen mijn reizen een rode draad: Cultuur, Natuur en Avontuur, iets dat vaak samengaat met een geweldige temperatuur.

HTD reizen zijn goed georganiseerde exclusieve reizen... exclusief in die zin dat je op plekken komt waar geen toerist ooit zal komen, waar je hooguit een schaapsherder met zijn kudde ontmoet en iedere bocht of top een nieuwe verrassing heeft. Exlusief omdat we met kleine groepen reizen van maximaal 7 voertuigen en 14 deelnemers. Exclusief omdat in Griekenland gevestigd zijn en geen andere 4x4 aanbieder met onze 28 jaar kennis en ervaring aan ons voorbij kan.

Kennis en ervaring in projecten, zo kijk ik ook tegen het ontwikkelen, plannen, voorbereiden en uitvoeren van reizen aan. De Prince2 filosofie: het leveren van succesvolle projecten. Iedere reis die ik doe beschouw ik als een "project": het leveren van een succesvolle reis. Deze visie en vaardigheden, affiniteit met automatisering, technische opleiding bij de Koninklijke Marine, 23 jaar bij de politie in Utrecht, Harrie Schouten als leermeester en mijn jarenlange kennis en ervaring van Griekenland zorgt ervoor dat ik mijn passie kan uitvoeren: Reizen door Griekenland en deelnemers aan reizen meenemen op dit avontuur.

Pakketprijzen
In de pakketprijzen zitten geen verborgen kosten of extra kosten waarmee rekening gehouden moet worden bij het plannen & voorbereiden van de reis. Andere reisaanbieders hebben misschien een lagere prijs maar wanneer u zelf nog de ferry moet betalen en grotendeels het eten, dan kunt u al naar gelang het seizoen rekenen op een gelijke of soms veel hogere prijs.

Bij HTD bent "uit en thuis" in Ancona, Italië. Voor u als deelnemer komen enkel nog de overnachtingen tijdens de transfer van en naar Ancona in Italië, de brandstof kosten, het eten aan boord van de ferry, de persoonlijke uitgaven en de uitgaven voor de gezamelijke pot voor de drankjes tijdens de reis. U weet daarmee waar u aan toe bent als u een reis boekt bij HTD.


MOCHT U VRAGEN HEBBEN....
GEWOON EVEN BELLEN OF SCHRIJVEN
© 2023 Rene Konijnenberg - WebSite X5 | Cookie Policy
Copyright © 2020 Rene Konijnenberg / WebSite X5
Terug naar de inhoud